Tävlingar

Här presenterar vi alla tävlingar och aktiviteter i damkommitténs regi.

Hej alla damer !

Sommaren är snart bakom oss, augusti är här...

Kvällsmörkret kommer tidigare och hoppas vi kan njuta av den sköna värmen ett bra tag till.

I lördags spelades vår årliga match mot Laholm . Efter 9 hål bästboll och 9 hål greensome på norra samt 9 hål singel på södra stod vi som vinnare med 9-7 !!

Bra jobbat alla i laget !!

se mer under fliken:  Match hemma mot Laholm till höger

Anmäl dig till  vår NATIONELLA DAMDAG söndagen 25 augusti på södra banan!!

EM Home står för fint presentbord och du får tillfälle att spela med andra trevliga damer !!

RYA matchen borta torsdagen 22 augusti.

På Rya bjuds vi på lunch sen har vi starttider 13:00 och spelar Ryder cup ,18 hål.  Därefter lite fika och eftersnack !!

Passa på att anmäl dig till en heldag med gratis golf, fika och lunch i trevligt sällskap !!

OBS: Två damer till måste anmäla sig för att det ska bli match !!

Boka in dig till  vår Höstavslutning söndagen 22 september !!

Vi spelar 9 hål scramble på södra banan,  start från 12:00. På kvällen blir det trevligt i restaurangen med god mat och modevisning av Butiken på Landet, dagens sponsor.

Årets Elvira/ Doris är mer än  halvvägs  och har spelats 15 omgångar. Doris/ PB 9 hål lockar många starter, det är roligt !

Elvira på norra banan har tyvärr förhållandevis ganska få starter. Kanske blir det någon förändring till nästa år.

Varmt välkommen att vara med på tisdagarna !

Du får spela med vem du vill och när du vill under dagen!!

Resultaten  står på anslagstavlan i damrummet !!

Mer info står under fliken Elvira / Doris till höger

På denna sidas högerspalt kan ni se våra olika aktiviteterna i år samt gällande datum.

Notera i era kalendrar !

Gå  med i vår facebookgrupp: Halmstad Golfklubbs Damer, så får du se nyheter m.m .

Hoppas vi ses !!

/ Damkommittén